little_dutch

Amber is een stout Nederlands meisje zoals ze zelf zegt op haar profielpagina little_dutch op chaturbate, ze is een van de populaire Nederlandse dames op deze camsite.

Bijna dagelijks is ze online, soms wel 2 keer per dag. Ook heeft ze af en toe een rustperiode van een aantal dagen maar als je wilt krijg je automatisch een bericht wanneer ze weer online te zien is op chaturbate.

Amber, alias little_dutch is geboren op 10 januari 2002 en woont in Nederland. Ze heeft een atletisch gebouwd lichaam met zichtbare buikspieren.

Wanneer ze online is zul je haar meestal zien in haar garage waar ze haar grootste speeltje als achtergrond heeft staan, haar eigen, wat oudere cabrio die je zomaar eens een keer zou kunnen tegenkomen onderweg in Nederland 😉 Auto’s zijn een van haar grote hobbies.

Is little_dutch de Nederlandse webcambabe waar je naar op zoek bent?

Mocht het zo zijn dat ze niet online is, dan zie je alle andere webcambabes die wel online zijn en heb je genoeg keuze om iemand uit te kiezen om mee te chatten.

Profielpagina little_dutch

Wil je toch even op het profiel van haar kijken en/of haar volgen zodat je direct een bericht krijgt wanneer ze wel online is, klik dan op de follow knop die aan de rechterkant op haar pagina staat:

Klik op haar foto hieronder om naar haar pagina te gaan.

Op haar profiel heeft ze nog een aantal gratis foto’s staan die je kunt downloaden maar ook tegen betaling kun je lekkere video’s downloaden waarin ze all the way gaat met andere speeltjes van haar.