KatjaNL

Het leuke aan de webcam van KatjaNL is dat ze vaak gaat wandelen met haar telefoon als webcam en je dus meeneemt tijdens de wandeling en lekker met je kan sexen op leukste en gekste plekken. Misschien herken je de plekken wel waar ze loopt. Vaak gaat ze naar het bos.

katjanl-stripchat

KatjaNL krijgt heel vaak de vraag om iets af te spreken maar ze doet niet aan afspraakjes dus een date met haar zit er niet in, kom haar daarom ook niet opzoeken als je een plaats denkt te herkennen. Laat het een beetje mysterieus voor iedereen zodat ze dit kan blijven doen voor ons allemaal, want het is enorm genieten. Ook voor haar zelf, want ze geniet er zelf waarschijnlijk het meeste van. Echt een leuke webcambabe is KatjaNL!

Onder de douche

Vaak wanneer ze gaat sporten neemt ze je ook mee. Bij thuiskomst gaat ze dan meestal direct douchen en ook daar neemt ze je mee naar toe en kun je samen douchen in haar eigen huis.

Je kan allerlei verzoekjes aan haar doen die ze dan voor je kan uitvoeren. Iets wat ze laatst heeft gedaan was voor iemand die haar veel tokens gaf (500+), dat ze een vreemde ging vragen om haar borsten aan te raken en te voelen. Dit heeft ze ook echt gedaan. Als je een verzoek hebt en je bent niet zuinig met tokens te geven dan beleeft ze er oprecht veel plezier aan 😉

Het doel is ook altijd wel dat ze zelf klaarkomt, en als ze klaarkomt spuit ze ook meestal altijd wel, echt supergeil!

Op haar eigen pagina houd ze ook een ranglijst bij van diegene die de meeste tokens geven. Ook heeft ze een Epic doel ingesteld waarvoor je tokens kunt geven zodat ze daarmee (haar doel) droomhuis van gaan kopen, ze heeft daarvoor al meer dan 60% binnen gehaald. Help je haar ook?

Heb je een Voeten Fetish?

Houd je van voeten en word je daar geil van, dan heb je een voeten fetish 😉 Geloof me of niet, KatjaNL weet er wel raad mee.